Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
¿PARLEM DE LA LLAR DELS TEUS SOMNIS? ¡Comença el teu projecte!
  • Eric Vökel Boutique Apartments - Projecte d'Amsterdam

Eric Vökel Boutique Apartments - Projecte d'Amsterdam

Reforma i interiorisme corporatiu per els edificis d'apartaments turístics Eric Vökel

Cada edifici d’apartaments turístics Eric Vökel presenta característiques pròpies. Els projectes s’han desenvolupat tenint en compte aquestes particularitats, tot integrant-les al projecte de reforma i rehabilitació mantenint sempre la coherència de la imatge corporativa Eric Vökel.

L'objectiu és mantenir l’essència pròpia de la marca respectant i aprofitant les possibilitats de cada edifici. Per això és prioritari aconseguir apartaments confortables i elegants per tal de que els seus hostes es sentint com a casa a tant a Barcelona, com a Amsterdam, Madrid, Hamburg o Nova York. La combinació de disseny nòrdic i estil mediterrani aconsegueix el millor resultat.

Cada edifici d’apartaments turístics es treballa des de la perspectiva exterior i interior. En primer lloc, la reforma es projecta respectant l’exterior de l’edifici, per tal de mantenir l’harmonia amb el context i l’arquitectura local.

En segon lloc, es desenvolupa el projecte de reforma interior segons els objectius i prioritats del client. Per això cal analitzar l’espai disponible i les característiques pròpies de l’edifici per tal d’establir la millor combinació pel que fa a nombre i tipus d’apartaments. En aquest cas és prioritari buscar el millor resultat funcional i estètic pels futurs hostes, i alhora la màxima rendibilitat per el nostre client. En aquesta etapa del projecte és essencial entendre l’edifici en la seva totalitat per tal d'optimitzar la seva organització interna i el seu potencial estètic.

Per últim, cada apartament es dissenya i organitza buscant una distribució funcional i còmoda per als hostes, treballant sempre des de la identitat exclusiva i elegant de la marca.

Per això hem creat els elements icònics de la marca Eric Vökel, que es poden trobar a cada un dels seus apartaments. Una d’aquestes icones és la porta japonesa translúcida que, més enllà de l’estètica pròpia de l’element, garanteix la flexibilitat de l’espai, amplia les possibilitats visuals i aporta llum natural als diferents ambients dels apartaments.

Cada apartament incorpora també una imatge característica de la ciutat on es troba l’edifici. Aquesta imatge permet personalitzar cada apartament, generant un vincle entre l’hoste, Eric Vökel i la ciutat. Cada icona que es pot trobar als apartaments és el resultat d’una reflexió coherent amb l’esperit de la marca, seguint sempre els principis d’elegància, estètica, funcionalitat i rendibilitat. L’interiorisme dels apartaments es completa amb acabats càlids i un mobiliari còmode i flexible.

* Projectes realitzats en col·laboració amb Joan Daudé. El projecte a Amsterdam es va realitzar també amb la col·laboració de l’arquitecte local Gert van Laar, de Baastian Jongerius Architecten.