Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
¿PARLEM DE LA LLAR DELS TEUS SOMNIS? ¡Comença el teu projecte!

Estudi d'arquitectura i interiorisme

Qui sóc?

Vaig estudiar arquitectura a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i vaig completar la meva formació amb un Màster en Teoria i Historia de l’Art i de l’Arquitectura. He treballat en importants empreses del sector de la arquitectura i l’interiorisme, com Ferruz Decoradors i Alfonso de Argila Arquitectura, el que m'ha donat l’oportunitat de treballar en nombrosos projectes de gran qualitat i singularitat. Cadascuna d’aquestes experiències m’ha permès créixer i madurar  a nivell professional, així com conèixer altres professionals del sector amb qui ara puc continuar col·laborant.

Després de més de 10 anys d’experiència professional en arquitectura, interiorisme i disseny, he arribat a un punt d’inflexió en la meva trajectòria que m’ha dut a donar una passa endavant. La meva principal motivació és poder aplicar la meva pròpia visió de l’arquitectura a partir dels coneixements i competències que he adquirit en els darrers anys. Una visió on el client és el centre i l’arquitecte és el mediador i catalitzador dels seves necessitats i preferències.  D’aquesta manera, emprenc aquest nou camí amb la il·lusió de poder ajudar a moltes persones a realitzar el somni de la seva llar o del seu projecte empresarial.

Així, hi ha 3 conceptes claus que defineixen qui sóc com a professional: honestedat, dedicació i qualitat. Honestedat perquè crec fermament que la confiança és la base de qualsevol relació professional d’èxit. Dedicació perquè l’única manera que conec de treballar és amb esforç i tenacitat i, a més a més, tinc la sort de gaudir i apreciar el que faig. Finalment, qualitat perquè és el compromís que adquireixo amb els meus clients: la garantia d’un projecte de gran qualitat, íntegre i coherent a tots els nivells.

Què és Alvaro Ruiz
Arquitectura - Interiorisme?

Alvaro Ruiz Arquitectura - Interiorisme és un projecte professional molt personal. Una reforma o una nova construcció poden ser motiu de preocupació per a molts. Per on començar? Amb qui desenvolupar-lo? Com assolir les nostres expectatives i necessitats?

A Alvaro Ruiz Arquitectura – Interiorisme acompanyo als meus clients al llarg de tot el camí, per a que tant el resultat final com el propi procés de reforma o construcció siguin una gran experiència. La meva feina consisteix en orientar, dissenyar i desenvolupar un projecte que s’adapti a les seves necessitats i preferències. Els nostres projectes es caracteritzen per el seu disseny sensible i respectuós a nivell personal, social, energètic i econòmic.

Per tot això, Alvaro Ruiz Arquitectura – Interiorisme té una identitat pròpia en quant a la relació amb el client, el procés de creació del projecte i el desenvolupament del mateix. Des del primer contacte es realitza una valoració integral dels objectius del client per tal de trobar la solució que millor s’adapti a les seves necessitats.

Equipe y col·laboradors habituals

Equipe y col·laboradors habituals
Equipe y col·laboradors habituals

Joan Daudé

És un interiorista amb més de 25 anys d’ experiència professional. Vam coincidir a Ferruz Decoradors i, des de llavors, hem col·laborat en nombrosos projectes sumant les particularitats de les nostres professions. En Joan sempre troba la manera d’aportar creativitat i originalitat als projectes en que treballa, aconseguint sorprendre al client i donant caràcter i personalitat  al espais que dissenya.

Junts estudiem i treballem en profunditat cada aspecte del projecte. Amb sensibilitat, exclusivitat i qualitat estètica fem que cada disseny sigui únic.

Equipe y col·laboradors habituals

Patricia Blanco

Equipe y col·laboradors habituals

Javier Marco

Equipe y col·laboradors habituals

Meritxell Sorigué

Equipe y col·laboradors habituals

Jordi Sabaté

Equipe y col·laboradors habituals

Juan Carlos

Equipe y col·laboradors habituals

Aina Llobet

Ferran Mirabete