Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
¿PARLEM DE LA LLAR DELS TEUS SOMNIS? ¡Comença el teu projecte!

Construïm la casa dels teus somnis per a tota la vida

Qui sóc

Vaig estudiar arquitectura a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i vaig completar la meva formació amb un Màster en Teoria i Historia de l’Art i de l’Arquitectura. He treballat en importants empreses del sector de la arquitectura i l’interiorisme, com Ferruz Decoradors i Alfonso de Argila Arquitectura, el que m'ha donat l’oportunitat de treballar en nombrosos projectes de gran qualitat i singularitat. Cadascuna d’aquestes experiències m’ha permès créixer i madurar a nivell professional, així com conèixer altres professionals del sector amb qui ara puc continuar col·laborant.

Serveis

 • Rehabilitació i reforma d’habitatges

  Rehabilitació i reforma d’habitatges

  A Alvaro Ruiz Arquitectura - Interiorisme ens fem càrrec de tot el necessari per a la reforma o rehabilitació del teu habitatge amb total transparència, professionalitat i exclusivitat.
 • Obra nova d’habitatge unifamiliar

  Obra nova d’habitatge unifamiliar

  Vols construir la teva casa desde zero? A Alvaro Ruiz Arquitectura - Interiorisme dissenyem i desenvolupem amb tu el projecte de casa teva. La nostra prioritat és fer un projecte únic per a tu, adaptat a les teves necessitats i preferències.
 • Rehabilitació i reforma de locals - Interiorisme corporatiu

  Rehabilitació i reforma de locals - Interiorisme corporatiu

  A Alvaro Ruiz Arquitectura – Interiorisme ens fem càrrec de tot el necessari per a la reforma o rehabilitació del teu local comercial amb total professionalitat. Treballem tots els nostres projectes amb una desenvolupada sensibilitat empresarial, social i energètica. El nostre objectiu és garantir la màxima qualitat, funcionalitat i estètica, sempre amb una rendibilitat òptima.
 • Rehabilitació i reforma d’edificis

  Rehabilitació i reforma d’edificis

  Dissenyem i desenvolupem el projecte per la reforma o rehabilitació del teu edifici d'acord amb l'ús a que el vulguis destinar. Posem a la teva disposició la nostra experiència, capacitat creativa i sensibilitat social i empresarial.

Blog