Nous utilisons les cookies propres et des tiers pour offrir nos services et de recueillir des données statistiques. Continuer la navigation implique l'acceptation. Plus d'información Accepter
¿VOULEZ VOUS PARLER DE LA MAISON DE VOS RÊVES? Commence ton projet!

EMPRESA_METAS_QUIENSOY_IMGALT

Nota Legal

Informació relativa al cumplimient del artícle 10 de la LSSICE

Dades fiscals

  • Titular: Alvaro Ruiz
  • NIF: 39377462J
  • DAdreça: C/ Gran Via de Carles III 98, étage 10, 08028 Barcelona
  • Telèfon: 693453179

Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació dels mateixos. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de Alvaro Ruiz a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a Alvaro Ruiz en C/ Gran Via de Carles III 98, étage 10, 08028 Barcelona.

Propietat intel·lectual i responsabilitat sobre els continguts

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, concretament sobre els textos, disseny i codi font, sense l’autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l’article 17 de la LSSICE.