Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Reforma d’Habitatge a Barcelona

Reforma d’Habitatge a Barcelona

Reforma d’habitatge - loft privat de 120m² a Barcelona.

L’objectiu del projecte era convertir un antic magatzem de paper en un habitatge pensat per tota la família, amb una distribució inclusiva per afrontar amb sensibilitat i senzillesa les necessitats i particularitats de tots. A més a més, es volien aprofitar les característiques pròpies de l’edifici amb un disseny que destaqués les seves particularitats. Una d’aquestes característiques era, per exemple, un gran espai a doble alçada amb una coberta a dues aigües amb les estructures de fusta a la vista.

L’espai es va organitzar en 3 grans zones. La primera zona, completament oberta amb un joc d’alçades gràcies als espais dobles i simples, incloia el rebedor, la cuina, el menjador i la sala d’estar. La segona zona, tancada, estava destinada a ser l’habitació dels nens, amb un bany i un espai exterior privat. La tercera, semi-oberta i situada a l’altell, es va convertir en un espai versàtil i flexible destinat als pares amb una suite i un estudi.

Es va buscar una connexió fluida i progressiva entre les diferents zones, que es va aconseguir mitjançant espais d’ús intermedi i semiprivat així com cuidant especialment les visuals.

El mobiliari modern i els materials utilitzats per els acabats verticals i paviments van acabar de completar i donar caràcter a aquest loft.

* Col·laboració professional en aquest projecte de Ferruz Decoradors, sota la direcció de Joan Daudé.