Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
¿PARLEM DE LA LLAR DELS TEUS SOMNIS? ¡Comença el teu projecte!

Rehabilitació i reforma d’edificis

Dissenyem i desenvolupem el projecte per la reforma o rehabilitació del teu edifici d'acord amb l'ús a que el vulguis destinar. Posem a la teva disposició la nostra experiència, capacitat creativa i sensibilitat social i empresarial.

Dissenyem i desenvolupem el projecte per la reforma o rehabilitació del teu edifici d'acord amb l'ús a que el vulguis destinar. Posem a la teva disposició la nostra experiència, capacitat creativa i sensibilitat social i empresarial.

Començarem amb els estudis previs del solar i l’edifici, així com l’anàlisi de la normativa urbanística que afecti al teu solar o edifici per tal de conèixer les seves possibilitats. També estudiarem les característiques físiques de l’emplaçament com són l’orientació,  les característiques climàtiques i del sòl, així com la disponibilitat d’instal·lacions de proveïments.

A partir dels plànols d’estat actual analitzarem la distribució, les instal·lacions, l’estructura i l’estat actual de la construcció.

En la fase d’avantprojecte i projecte bàsic d’arquitectura i d’interiorisme realitzarem propostes de distribució i mobiliari desenvolupant la imatge corporativa més adient per l’èxit de la teva empresa. Es realitzarà una proposta global i coherent, amb l’objectiu d’assolir el millor resultat per els teus clients i per el teu negoci.

En el projecte d’execució desenvoluparem a nivell constructiu i tècnic la proposta que hagis triat, incloent tots els plànols d’instal·lacions de l‘edifici. En aquesta etapa proposem un acompanyament i assessorament completament personalitzats, adaptant-nos a les preferències del client. Si ho desitges, podràs participar de totes les  visites i reunions amb els tècnics i distribuïdors per tal de conèixer de primera mà els productes que utilitzarem en la reforma. Si ho prefereixes, també podem ocupar-nos-en per tu per tal de que no t’hagis de preocupar per res.

També ens ocuparem de la tramitació de llicències i altres tràmits oficials necessaris per al desenvolupament de les obres i de l’activitat a la que vulguis destinar l’edifici.

Finalment, supervisarem l’execució de les obres, i podràs comptar amb l’experiència del nostre equip. La construcció es pot realitzar amb els nostres col·laboradors professionals de confiança, o amb els teus industrials si ho prefereixes així.

Per més informació posa't en contacte amb nosaltres

Formulari de contacte