Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
¿PARLEM DE LA LLAR DELS TEUS SOMNIS? ¡Comença el teu projecte!

Rehabilitació i reforma d’habitatges

A Alvaro Ruiz Arquitectura - Interiorisme ens fem càrrec de tot el necessari per a la reforma o rehabilitació del teu habitatge amb total transparència, professionalitat i exclusivitat.

A Alvaro Ruiz Arquitectura - Interiorisme ens fem càrrec de tot el necessari per a la reforma o rehabilitació del teu habitatge amb total transparència, professionalitat i exclusivitat.

A partir dels plànols d’estat actual analitzarem la distribució, les instal·lacions, l’estructura i l’estat actual de l'habitatge, per tal de valorar les possibilitats que més s'adaptin a les teves necessitats.

En la fase d’avantprojecte i el projecte bàsic d’arquitectura i d’interiorisme realitzarem propostes de distribució i mobiliari. Treballarem amb tu tots els aspectes del projecte d’acord amb les prioritats i preferències.

En el  projecte d’execució desenvoluparem a nivell constructiu i tècnic la proposta que hagis triat amb tots els plànols d’instal·lacions de la teva futura llar. En aquesta etapa proposem un acompanyament i assessorament completament personalitzats, adaptant-nos a les preferències de cada client. Si ho desitges, podràs participar de totes les visites i reunions amb els tècnics i distribuïdors per tal de que coneguis de primera mà els productes amb que construirem la teva casa. Si ho prefereixes, també podem ocupar-nos-en per tu, per tal de que no t'hagis de preocupar per res.

També ens ocuparem de la tramitació de llicències i altres tràmits oficials necessaris per al desenvolupament de les obres.

Finalment, supervisarem l’execució de les obres i podràs comptar amb l'experiència del nostre equip.  La construcció es pot realitzar amb els nostres col·laboradors professionals de confiança, o amb els teus industrials si ho prefereixes així.

Per més informació posa't en contacte amb nosaltres

Formulari de contacte